• +387(0)65 546 743
North Host, A Web Hosting Responsive HTML Template

BLUETOOTH MARKETING

Predstavlja način oglašavanja preko bluetooth veze koji komunicira s korisnicima i šalje određene sadržaje na mobilne uređaje. Trenutno je najnoviji način kontaktiranja s potencijalnim odnosno trenutnim klijentima koje se nalaze unutar bluetooth zone (do 200 m).

U poređenju sa tradicionalnim načinima oglašavanja, Bluetooth marketing može znatno sniziti troškove. Uzmite za primjer štampanje nekoliko hiljada letaka u boji, veličine A4, gdje cijena po komadu iznosi i preko jedne 0.10eura. Takođe, javlja se i potreba za dodatnim troškovima prilikom unajmljivanja osoblja koje će ih distribuirati. Čak i onda, koliko ljudi zapravo pročita Vaše reklame?

S našim rješenjima, iz statičnog načina oglašavanja prelazite u interaktivne i zanimljive reklamne kampanje, jer potencijalnom potrošaču dajete iskustvo osobne interakcije s proizvodom ili uslugom. Potrošač je u mogućnosti primljeni sadržaj proslijediti na druge mobilne uređaje, a ujedno ga i zadržati onoliko dugo koliko koristi mobilni uređaj. To sigurno nije slučaj s štampanim letkom u boji!


Bluetooth zona u Bijeljini