• +387(0)65 546 743

PHP & MySQL

PHP je jednostavan i istovremeno moćan Script programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja. Milioni web stranica na kojima se koristi PHP dokaz su njegove popularnosti i kapaciteta. Koriste ga programeri koji cijene njegovu fleksibilnost i brzinu, web dizajneri kojima odgovaraju njegove mogućnosti i lakoća upotrebe. Izuzetno je jednostavan za učenje, a sa naučenim se postiže jako mnogo.

PHP je najpopularniji web programski jezik. Radi kako i na Windows tako i na Linux platformama. Pogodan je za izradu svih vrsta web aplikacija, od onih malih koje predstavljaju samo dio jedne internet stranice pa do velikih kompleksnih sajtova zasnovanih na Web 2.0 konceptu.


Izrađujte softvere po mjeri

Programeri PHP web aplikacija izrađuju softver koji ubrzavaja, olakšava i pospješuje poslovanje vezano za web i Internet uopšte, kao i elektronsko poslovanje e-Business . Njihov rad potreban je u razvijanju novih - naprednih aplikacija kao i održavanju postojećih. Ovim programom, obučićete se da postanete jedan od njih.

Da li ste znali


Programer i programer internet aplikacija zauzimaju apsolutno 1. mjesto najtraženijih zanimanja u kategoriji 'Računarstvo i internet' u proteklih sedam godina.

Izvor: mojposao.net